Jag mår riktigt bra av yoga

God eftermiddag! Härmed välkomnar jag dig till dagens inlägg, som kommer handla om yoga i Uddevalla. Jag kommer även prata lite om företaget Kundaliniyoga Uddevalla, till dem går jag när jag ska på yoga.

Under den senaste tiden har jag insett att jag mår mycket bättre om jag på något sätt tränar utanför jobbet. Mitt jobb innebär nämligen mycket stillasittande då jag jobbar med data och IT framför en dator hela dagarna. Innan försökte jag att bara ta det lugnt när jag kom hem om dagarna men det visade sig inte vara en bra teknik för att kroppen skulle må bra. Efter att jag provade att träna en vecka i och med att jag hade en provvecka på ett gym insåg jag att jag mådde mycket bättre när jag rörde på mig efter jobbet, oavsett om det handlade om styrketräning eller yoga. Efter ytterligare lite träning märkte jag att jag tyckte om yoga bäst och att det även var den typen av träning som min kropp gillade bäst efter en hel dag av data och IT. Därefter började jag att gå på yoga i Uddevalla hos det här företaget så ofta det gick, för att må så bra som möjligt. Yogan hos det här företaget är verkligen något extra, det är något med den som jag inte riktigt kan förklara varför det är så bra. Det kan ligga i att alla är välkomna och att man får ta det hela i sin egen takt, man får även bra hjälp med ställningar om man inte förstår hur man ska göra och liknande. Sedan jag började gå på yoga i Uddevalla hos det här företaget har jag lärt mig så otroligt mycket och jag märker verkligen hur mycket bättre jag mår, det gör att jag kan fortsätta jobba med data och IT utan några som helst problem.